Kontaktlinser​

Størstedelen af de kontakt linser der bliver solgt i dag er bløde kontaktlinser det vil sige at de er lavet af forskellige silikone blandinger, og derfor går de under betegnelsen bløde kontaktlinser. Der laves stadig hårde kontaktlinser, men det er primær de bløde der bliver solgt i dag.

​Kontaktlinser er formet efter dit øje

Kontaktlinser er formet som en lille skål der er designet til at sidde uden på øjets hornhinden, men fordi den har direkte kontant med øjet, er det meget vigtigt at den er lavet rigtigt og har en god kvalitet så den ikke lave skader på øjnene.

En Kontaktlinse skal sidde godt på øjet så den ikke falder af eller glider for langt ned, den må heller ikke sidde for stramt, da den her ved kan stoppe for cirkulationen i tårefilmen under kontaktlinsen. En kontaktlinse skal opfylde visse krav til ilt gennemtrængelighed så der ikke ophober sig mælkesyre i hornhinden.

​Den skal være hydrofil eller idet mindste have en hydrofil overflade som tårefilmen kan lægge sig pænt hen over, Kontaktlinsen skal også være god til at kunne holde på væske for så du undgår for hurtig udtørring og du kommer til at døje med tørre øjne. Kvalitets kontaktlinser beskytter for det meste øjet mod UV lys. 

​Mange parameter at tage hensyn til

Diameteren og krumningen på kontaktlinsen skal også passe til den krumning du har på dine hornhinder. MM. Der er mange parameter at tage hensyn til når det kommer til valget af den rigtige kontaktlinse. 

Og vi vil anbefale at du komme ind og for få en snak med os omkring valget af kontaktlinser til dine øjne og dit behov.

Vi forhandler alle de store og kendte mærke af kontaktlinser og inde hos os kan du strikke dit abonnement sammen som du har lyst. Vi er meget fleksible og har gode priser forhold til markedet.​

Kontakt​

​Tlf.: 98 17 47 77

E-mail: butik@focusoptik.dk

Åbningstider​

Mandag:

9.00 - 17.30​​

Tirsdag:

9.00 - 17.30​​

Onsdag:

9.00 - 17.30​​

Torsdag:

9.00 - 17.30​​

Fredag:

9.00 - 18.30​​

Lørdag:

9.00 - 12.00