God og hurtig service

God service og vejledning, samt flinkt personale. Derude rigtig gode priser og lynhurtig leverance ved bestilte briller.

Kari-Maiken Eriksen

Gode priser på briller

Fantastisk service. Virkelige gode tilbud på briller. særligt igennem abonnements-ordningen "Focus Flex".

Mogens Klitgård

Professionel rådgivning

Jeg bookede synsprøve og fik yderst kompetent rådgivning af Focus Optik ifm. køb af nye briller... Super service!

Jette W. Hofmann

Flinke medarbejdere

Vi fik super god service af en flink medarbejder i forbindelse med synsprøve. Kan varmt anbefales.

Vagn Thomsen

Kontaktlinser​

Størstedelen af de kontakt linser der bliver solgt i dag er bløde kontaktlinser det vil sige at de er lavet af forskellige hydrogel blandinger, og derfor går de under betegnelsen bløde kontaktlinser. Der laves stadig hårde kontaktlinser, men det er primær de bløde der bliver solgt i dag.

​Kontaktlinser er formet efter dit øje

Kontaktlinser er formet som en lille skål, der er designet til at sidde uden på øjets hornhinden. Men fordi den har direkte kontant med øjet, er det meget vigtigt at den er lavet rigtigt og har en god kvalitet så den ikke lave skader på øjnene.

En Kontaktlinse skal sidde godt på øjet så den ikke falder af eller glider for langt ned, den må heller ikke sidde for stramt, da den her ved kan stoppe for cirkulationen i tårefilmen under kontaktlinsen. En kontaktlinse skal opfylde visse krav til ilt gennemtrængelighed så der ikke ophober sig mælkesyre i hornhinden.

​Den skal være hydrofil eller minimum have en hydrofil overflade, som tårefilmen kan lægge sig pænt hen over, Kontaktlinsen skal også være god til at kunne holde på væske, for så du undgår for hurtig udtørring og du kommer til at døje med tørre øjne. 

​Mange parameter at tage hensyn til

Der er mange parameter at tage hensyn til når det kommer til valget af den rigtige kontaktlinse. Diameteren og krumningen på kontaktlinsen skal passe til den krumning du har på dine hornhinder.

​Derfor vil vi anbefale, at du komme ind og for få en snak med os omkring valget af kontaktlinser til dine øjne og dit behov.

Vi forhandler alle de store og kendte mærker af kontaktlinser, hos os kan du tilpasse dit abonnement til dine behov. Vi er meget fleksible og har nogle af de billigste priser på markedet.​

​Book tid til synsprøve hér

Kontakt​

​Tlf.: 98 17 47 77

E-mail: butik@focusoptik.dk

instagram

​​

Åbningstider​

Mandag:

9.00 - 17.30​​

Tirsdag:

9.00 - 17.30​​

Onsdag:

9.00 - 17.30​​

Torsdag:

9.00 - 17.30​​

Fredag:

9.00 - 18.30​​

Lørdag:

9.00 - 14.00